ÖZEL ÇUKUROVA BİLFEN OKULLARI
BUGÜN NE YİYORUZ?
21 Aralık Pazar tarihinde yemekhanemizde çıkan asıl menü.
İyi Tatiller !
Daha Detaylı Liste
ZİRVEDE TEK BAŞINA
ÇUKUROVA BİLFEN Başarıyı tam 25 yıldır sürekli tutabilen bir kurumdur. Bilfen Liseleri. 20 Yılda verilen 2548 mezunun 2412'si üniversitelere yerleşmiş durumda.
Üstelik en çok yerleştirmeler; Mühendislik, İktisadi ve İdari Bilimler, Tıp, Diş Hekimliği ve Eczacılık alanlarında.
kimzirvede.com
BİLFEN SPORTS PLAZA
Bilfen sports plaza hem öğrenci hemde velilerimize havuz, fitness, sauna vb. alanlarda hizmet veren ve okulumuzun içerisinde bulunan bir birimdir.
bilfensportsplaza.com
NEDEN ÇUKUROVA BİLFEN ?
  • "Üniversite gezileri

Özel Çukurova Bilfen Okulları'nda öğrenciler, seçecekleri üniversiteyi gider, görür, inceler ve öyle karar verir.
  • "Fidan dikimleri

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri bilirler ki bu dünya bizlere atalarımızdan miras kalmadı, onları torunlarımızdan ödünç aldık.
  • "Atatürkçülük

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri için belki de tek değişmez ilkedir.
  • "Uluslararası Projeler

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri Comenius gibi uluslararası öğrenci projelerinde ülkemiz adından en iyi şekilde bahsettirirler.
  • "Spor Başarıları

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri geçtiğimiz yıl Basketbolda Lise Erkek Takımıyla Adana Şampiyonu ve Bölge 1.si olarak, Lise Kız Voleybol Takımıyla Adana 2.si ve Bölge 1.si olarak, Tenis Kız Takımıyla Adana 1.si olarak, bizleri gururlandırmıştır.
  • "Hayvanseverlik

Hayvanseverlik ve hayvan hakları konusunda Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri taraftır. Bu konuda bilinçlenir ve bu bilinci yaşama yayarlar. 2013 yılında Çukurova Belediyesi ile yürütülen kampanya çerçevesinde sokak hayvanlarının suluk ve yemliklerini yapmışlardır.
  • "Yardım Kampanyaları

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri düzenledikleri kampanyalar ile dar gelirli okul ve öğrenciler ile giysilerini, spor malzemelerini, kırtasiyelerini paylaşırlar. 2013 yılında Sevgi Evleri ve Engelliler derneği için düzenlenen kermesler buna örnektir.
  • "Bilimsel Altyapı

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri bilime inanırlar. Ezbere değil deneyerek öğrenirler. Bilimi, bilimsel düşünceyi paylaşır, bilim üretirler. Okul tarafından sağlanan Fiziki şartlar bu düşünce sistemine son derece uyumludur.
  • "Vefalı Bilfen

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri bilirler ki yaşlılar her zaman gönülleri alınmayı hak ederler. Çeşitli Dönemlerde Gerçekleştirdikleri huzurevi ziyaretleriyle yaşlıların ellerini öper vefa gösterirler.
  • "Tartışmasız Lider Bilfen

Özel Çukurova Bilfen Okulları öğrencileri hem üniversite sınavlarında hem de lise sınavlarında aldıkları derecelerle tartışmasız lider konumundadırlar.
  • "Gezginci Bilfen

Özel Çukurova Bilfen Okulları bilirler ki hem çok okuyan, hem çok gezen bilir. Bu sebeple yurt içi ve yurt dışı gezileri çok önemlidir.
Neden ÇUKUROVA BİLFEN Okulları ?
  • Fen ve Teknoloji Laboratuarı
olanaklar dünyasıdır...
ÇUKUROVA BİLFEN Videoları
  • HABER BÜLTENİ ÜYELİĞİ
  • Güncel Duyuru, Haber ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bülten listemize kayıt olabilirsiniz.
  • İLETİŞİM
  • +90 322 239 28 18 (pbx)
  • +90 322 239 20 16
  • bilfen@bilfencukurova.k12.tr